Sluiten

Unilux

Bescherm de insecten met Unilux horren

Perzona matrassen en bedden kopen in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde

Jij bent uniek, maar waarom je matras eigenlijk niet? Daarom kan Betting Wonen voor jou een matras op maat samenstellen die volledig is afgestemd op jouw lichaam, jouw slaap en jouw wensen. Wij geloven niet in één matras voor iedereen, daarom is het tijd voor een echt persoonlijke matras. Met een Perzona matras geniet je van jarenlang zorgeloos slaapcomfort.

Unilux rolhor

Hier rolt het gaas op in een cassette. Een voordeel is dat deze raamhor minder ruimte inneemt. De Super+ is hierbij de luxere en de comfort de budget variant.

Plissé hordeur

In onze Plisséfit plisséhordeur vouwt het gaas op. Een voordeel is dat deze minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze deurhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de hordeur open en hij blijft staan op de gewenste stand. Je schuift deze hor daarna weer terug voor je deur. Onze plisséhordeur is de best verkochte deurhor in Nederland!

Vaste hor voor raam of inklemhor

Het gaas in deze raamhor zit opgespannen in een frame. Deze hor klik je gemakkelijk zonder te schroeven in je kozijn en is ideaal voor draaikiep-ramen.

Nieuwsgierig geworden?

Betting Wonen in Bredevoort laat je graag nog veel meer Auping producten zie, zoals bijvoorbeeld matrastoppers, dekbedden en spreien. We adviseren je graag!

slaapadvies

Betting Wonen, jouw Unilux specialist in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde.

Betting Wonen is dé Unilux specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Unilux horren en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Bredevoort naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Unilux bij Betting Wonen in Bredevoort

Horren

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook