Sluiten

Jess Design

Designmeubelen met een bijzonder karakter.

Perzona matrassen en bedden kopen in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde

Jij bent uniek, maar waarom je matras eigenlijk niet? Daarom kan Betting Wonen voor jou een matras op maat samenstellen die volledig is afgestemd op jouw lichaam, jouw slaap en jouw wensen. Wij geloven niet in één matras voor iedereen, daarom is het tijd voor een echt persoonlijke matras. Met een Perzona matras geniet je van jarenlang zorgeloos slaapcomfort.

Different

Jess is zichzelf. Soms een beetje gek, maar altijd vertrouwd. De meubels hebben iets wat anderen niet hebben. Lef. Dat zie je terug in de opvallende kleuren en de eigenzinnige vormen

Seductive

Jess betovert. Eén oogopslag is voldoende. Maar de verleiding is meer dan een mooie buitenkant. De aantrekkingskracht zit in elke vezel. Ga zitten en voel het zelf. Beloftes veranderen in waarheden

Pure

Jess is mooi van nature. Zo eerlijk als onze grootste inspiratiebron. Tot in de kleinste details ontdek je karaktertrekken van de natuur. Pure eenvoud heeft geen toevoeging nodig.

Intresse? Bij Betting Wonen in Bredevoort helpen we je graag!

interieuradvies

Betting Wonen, jouw Jess Design specialist in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde.

Betting Wonen is dé Jess Deisgn specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Jess Design banken, fautieuls, stoelen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Bredevoort naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Jess Design bij Betting Wonen in Bredevoort

Stoelen
Barstoelen
Banken
Eetbanken
Fauteuils
Tafels
Hockers
Kussens

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook