Sluiten

Jamé

Comfortabele zitmeubelen voor ieder interieur

Jamé meubelen kopen in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde

Een model met allure, een eigenzinnige zittenblijver, een moderne hoekbank, een betaalbare designbank of een leefbank voor het hele gezin… Jamé is al ruim veertig jaar dé specialist als het gaat om comfortabele banken en fauteuils. Zitmeubelen die door mensenhanden worden gemaakt in Nederland. Met aandacht, met vakmanschap, met liefde voor het vak. Designmeubelen van eigen bodem die een tijdloze basis vormen voor elke eigentijdse woonsfeer. Kom eens langs bij Betting Wonen in Bredevoort.

Nederlands design

Alle onderdelen van de Jamé banken en fauteuils worden in de eigen fabriek in Oss ontworpen en geproduceerd. Daar wordt gewerkt met geavanceerde machines, maar de kleinste details worden vakkundig met de hand afgewerkt. Bewonder de verrassende verhoudingen, de fraaie belijningen in de romp, het ultieme zitcomfort van de kussens en de verfijnde stiksels in de stoffering. Jamé levert kwalitatieve en betaalbare Nederlandse designmeubelen die tegen een stootje kunnen en sfeer geven aan het interieur. Ontdek het bij Betting Wonen in Bredevoort.

Welke bank past bij jouw?

Elk zitmeubel van Jamé heeft een eigen persoonlijkheid en karakter. Daarom hebben de modellen geen nummer, maar een naam. Ieder met unieke details waardoor er voor elke woonstijl een passende sfeermaker te vinden is. Bekijk de collectie, kom het zitcomfort van de banken ervaren in onze showroom in Oss of bij een van onze dealers en laat je informeren over de mogelijkheden voor de stoffering in eigentijdse kleuren. Want comfortabel zit je op een bank van Jamé!

Nieuwsgierig geworden?

Betting Wonen in Bredevoort laat je graag nog veel meer Jamé producten zien. We adviseren je graag!

interieuradvies

Betting Wonen, jouw Jamé specialist in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde.

Betting Wonen is dé Jamé specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Jamé banken, fautieuls, stoelen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Bredevoort naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Jamé bij Betting Wonen in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde

Banken
Faurteuils

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook