Sluiten

Interstar

"Wij weten als geen ander dat de kast van uw dromen moet passen in uw persoonlijke situatie."

Interstar kasten kopen in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde

Al meer dan 75 jaar lang maker van design meubelen op Hollandse bodem. Kom bij Betting Wonen in Bredevoort langs om de collectie te bewonderen!

Op maat gemaakte designmeubels in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde

Alle designmeubelen uit de Interstar collectie worden geproduceerd in Nederland. Onze Nederlandse ontwerpers, Hans Daalder, Bert Siegers en Henk Heres, tekenen alle kasten en maken tevens nieuwe ontwerpen voor Interstar. Alle elementen van uw kastsysteem worden speciaal op maat gemaakt in een veelvoud van 22,5 cm. Zo heeft u altijd een kastsysteem precies zoals u het wilt. Zodra we een order binnenkrijgen, maken we elke kast speciaal voor de klant. Indien gewenst, kunnen we ook uw persoonlijke kastwensen maken.

Kasten uit Assen bij Betting Wonen]

Alle kastsystemen uit onze collectie worden geproduceerd in twee fabrieken in Nederland: Assen en Terborg. We hebben tevens een eigen fabriek in Bosnië genaamd Lockwood BH, een vrije vertaling van Slotboom. Hiermee gaat Interstar de oceaan over. In de werkplaats worden benodigde materialen eerst gecontroleerd op oneffenheden en eventueel geschuurd. De planken zijn dan klaar om bespoten te worden. De planken worden na het schuren goed schoongemaakt, waarna er een UV-laagje op wordt gespoten. Hierna krijgt de plank een basislak en kan deze naar de spuitkabine of de lakstraat. De juiste kleur wordt met verschillende kleurtinten gefabriceerd en vervolgens met een spuitpistool op het meubelelement gespoten. Zo wordt de verf gelijkmatig verdeeld.

Nieuwsgierig geworden?

Betting Wonen in Bredevoort laat je graag nog veel meer Interstar producten zien. We adviseren je graag!

interieuradvies

Betting Wonen, jouw Interstar in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde.

Betting Wonen is dé Interstar bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Interstart kasten en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Bredevoort naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Interstar bij Betting Wonen in Bredevoort

Kasten

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook