Een veelzijdige kledingkast op maat kopen? Je vindt deze in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde

Een lekker opgeruimde slaapkamer, wie wil dat nou niet? Met de kledingkasten van Betting Wonen in plaatsnaam is dat mogelijk. Kies wat je wel en niet in jouw kledingkast terug wilt zien. Denk aan extra planken of verlichting. Met de kledingkasten van Betting Wonen koop je een aanwinst voor je interieur in jouw slaapkamer. Kom gerust eens langs, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Image slide

Veelzijdige kledingkasten in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde

Erger je je aan de rommel in je slaapkamer? Zou je het graag overzichtelijker willen? Misschien is een kledingkast van Betting Wonen een optie in jouw interieur.

Met een kledingkast van Betting Wonen haal je ook gelijk verschillende mogelijkheden in huis. Want heb je veel kleding dat moet hangen? Schoenen die je kwijt wil of een grote spiegel nodig? Bij ons kun je de kledingkast naar eigen wens samenstellen.

Kom een kijkje nemen bij Betting Wonen voor de mogelijkheden.


Bekijk onze collectie kasten

Orde in je slaapkamer met een kledingkast van Betting Wonen

De aanschaf van een kledingkast is gelijk een goed moment om eens kritisch door je huidige kledingkast te gaan. Wat draag ik nog, wat kan er naar het goede doel en wat wil ik nog meer in mijn kledingkast opbergen?

Als je de antwoorden op de vragen helder hebt, kun je bepalen hoe je wilt dat je nieuwe kledingkast eruit ziet. Want als je niet veel kleding hebt dat moet hangen, heb je baat bij meer planken. En wil je spiegelende deuren en verlichting? Of houd je het simpel.

Bij Betting Wonen kunnen we je op weg helpen in het maken van de keuze voor een kledingkast.


Neem contact op met ons

Kledingkasten bij Betting Wonen in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde

Of je nu een grote of kleine slaapkamer hebt, Betting Wonen heeft altijd een kast die in jouw kamer past. We maken het meubel graag passend voor jou, zodat jij optimaal de ruimte kunt benutten.

Bedenk verder goed in welke kleuren en materialen jij de kast wil. Kom je er niet helemaal uit? We staan altijd voor je klaar om je van advies te voorzien.

Bezoek ook onze showroom in Bredevoort, dan krijg je een idee van wat je kunt kopen bij ons.


Bekijk onze collectie kasten

De grote merken van Betting Wonen

Bij Betting Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
Holland Haag
De Ploeg
Artelux
Kendix
A House of Happiness
Auping
Eastborn
Silvana
MLine
Bert Plantagie
Grandeur
De Toekomst relaxfauteuils
Comforte
Perzona
Stressless
Interstar
Jame
Jess
LifeTime kinderkamers
Unilux
HennesHuset
Luxaflex®