Sluiten

Kasten bij Betting Wonen

Kasten bij Betting Wonen in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde

✔ Ruim assortiment  ✔ Diverse woonstijlen  ✔ Persoonlijk advies

Kasten voor elke interieur

Een kast van warm hout of stoer metaal? Kasten van Betting Wonen zijn behalve praktisch ook erg sfeervol. We hebben een uitgebreide collectie tv meubels, dressoirs, boekenkasten, buffetkasten en vitrinekasten. Van klassiek tot modern, uitgevoerd in verschillende materialen en kleuren. Jij weet als geen ander wat je mooi vindt en wat je nodig hebt in je woonkamer.

Wij brengen jouw woonwensen samen en adviseren je de ideale kast. Zodat je je woonkamer opgeruimd houdt en je ook nog eens volop geniet van je interieur.

Tv meubels en dressoirs

Of je de televisie nu op wilt laten vallen of niet, met een tv meubel of tv kast van Betting Wonen maak je je televisie onderdeel van je interieur. Bijvoorbeeld met een houten tv meubel voor als je een landelijke stijl hebt. En kun je wel wat extra opbergruimte gebruiken in je woonkamer, dan zet je je tv gewoon op een laag dressoir. Wij hebben dressoirs in verschillende soorten en maten. Ook voor als je je dressoir niet gebruikt voor je tv, maar je je spullen gewoon stijlvol wilt opbergen.

Boekenkasten

Zet je een boekenkast van Betting Wonen in je woonkamer, dan laat je zien dat je trots bent op je boekencollectie. En hoewel fervente literatuurverzamelaars waarschijnlijk met gemak een complete wandkast vullen, geef je in je boekenkast bijvoorbeeld ook fotolijstjes en souvenirs een mooie plek. Waar je de kast ook voor gebruikt, je bepaalt zelf de inrichting. Wordt het een open kast of een dichte kast? Een kast met lades of met deuren? Een smalle boekenkast voor in een kleine woonkamer of juist een grote kast voor het geval je alle ruimte hebt?

Buffetkasten en vitrinekasten

Laat zien wat je in huis hebt. Een buffetkast of vitrinekast van Betting Wonen ziet er van zichzelf weliswaar al heel fraai uit, maar de combinatie met wat jij in de kast zet maakt jouw kast pas echt compleet. Zie jij je luxe servies al glimmen in je nieuwe buffetkast? En ongetwijfeld geef je ook je sfeervolle woonaccessoires, prachtige kunstobjecten of je kostbare verzameling een prominente plek achter glas. Is een buffetkast te groot voor in jouw woonkamer, dan biedt de wat kleinere vitrinekast vast wel uitkomst. Kom gerust onze collectie buffetkasten en vitrinekasten eens bewonderen.

Onze merken Betting Wonen

Bij Betting Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook