Merk logo

LifeTime kinderkamers bij Betting Wonen in Bredevoort in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde

De fantasie en creativiteit van jouw kind bepaald hoe hij of zij wil spelen en slapen in onze bedden. Een LIFETIME kinderbed groeit mee met je kind, van baby tot tiener. Ons bed systeem ontwerp is dermate goed uitgedacht dat je het bed kunt aanpassen aan de leeftijd, grootte en wensen van je kind.

Image slide
LifeTime kinderkamers bij Betting Wonen in Bredevoort
Kies voor slaapcomfort op het hoogste niveau bij Betting Wonen!Kies voor slaapcomfort op het hoogste niveau bij Betting Wonen!
Image slide
LifeTime kinderkamers bij Betting Wonen in Bredevoort
Kies voor slaapcomfort op het hoogste niveau bij Betting Wonen!Kies voor slaapcomfort op het hoogste niveau bij Betting Wonen!

Duurzaam en milieubewust

We maken gebruik van speciaal geselecteerd duurzaam grenenhout, dat langzaam in moeilijke klimatologische omstandigheden groeit. Hierdoor ontstaat een sterke houtsoort, die zeer geschikt is om onze meubelen van hoge kwaliteit te maken. Het hout komt ook uit duurzame bosbouw, waar voor iedere gekapte boom 1,5 nieuwe boom wordt geplant. Het hout is afgewerkt met milieuvriendelijke lakken en beitsen op waterbasis. LIFETIME Kidsrooms kreeg in 2004 de Green Environmental Award voor onze verantwoorde en milieuvriendelijke producten.


Maak een afspraak

Veilige en stabiele constructies

Het meubilair is en blijft stevig en stabiel gedurende vele jaren, zelfs wanneer het wordt omgebouwd. De goed doordachte en solide constructie betekent dat de kinderen er vele jaren plezier van beleven. Onze bedden voldoen ook aan de hoogste veiligheidseisen, vaak meer dan de wettelijke norm. Onze bedden zijn ook uitgebreid getest door TÜV, een strenge test autoriteit.


Kwaliteitsgarantie

Wij maken al onze meubelen in eigen huis. Onze deskundige meubelmakers en houtbewerkers hebben zeer geavanceerde apparatuur. Dit betekent dat we in staat zijn om een garantie van maar liefst 5 jaar op de constructie van onze bedden te bieden. Kwaliteit blijft onze lange termijn focus.


Neem contact op met Betting Wonen

Nieuwsgierig geworden?

Betting Wonen in Bredevoort laat je graag nog veel meer LifeTime kinderkamers producten zie, zoals bijvoorbeeld hoogslapers, bureau`s enz.... We adviseren je graag!


Maak een afspraak