Sluiten

LifeTime

Kinderen hoeven alleen maar te spelen, te ontdekken en plezier te hebben.

LifeTime kinderbedden kopen in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde

Kies voor slaapcomfort op het hoogte niveau bij Betting Wonen!

Duurzaam en milieubewust

We maken gebruik van speciaal geselecteerd duurzaam grenenhout, dat langzaam in moeilijke klimatologische omstandigheden groeit. Hierdoor ontstaat een sterke houtsoort, die zeer geschikt is om onze meubelen van hoge kwaliteit te maken. Het hout komt ook uit duurzame bosbouw, waar voor iedere gekapte boom 1,5 nieuwe boom wordt geplant. Het hout is afgewerkt met milieuvriendelijke lakken en beitsen op waterbasis. LIFETIME Kidsrooms kreeg in 2004 de Green Environmental Award voor onze verantwoorde en milieuvriendelijke producten.

Veilige en stabiele constructies

Het meubilair is en blijft stevig en stabiel gedurende vele jaren, zelfs wanneer het wordt omgebouwd. De goed doordachte en solide constructie betekent dat de kinderen er vele jaren plezier van beleven. Onze bedden voldoen ook aan de hoogste veiligheidseisen, vaak meer dan de wettelijke norm. Onze bedden zijn ook uitgebreid getest door TÜV, een strenge test autoriteit.

Kwaliteitsgarantie

Wij maken al onze meubelen in eigen huis. Onze deskundige meubelmakers en houtbewerkers hebben zeer geavanceerde apparatuur. Dit betekent dat we in staat zijn om een garantie van maar liefst 5 jaar op de constructie van onze bedden te bieden. Kwaliteit blijft onze lange termijn focus.

Nieuwsgierig geworden?

Betting Wonen in Bredevoort laat je graag nog veel meer LifeTime kinderkamers producten zie, zoals bijvoorbeeld hoogslapers, bureau`s enz.... We adviseren je graag!

slaapadvies

Betting Wonen, jouw LifeTime in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde.

Betting Wonen is dé LifeTime specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment LifeTime kinderbedden en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Bredevoort naar de mogelijkheden bij jou thuis.

LifeTime bij Betting Wonen in Bredevoort

Kinderbedden

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook