Sluiten

HennesHuset

Ontdek het uitzonderlijke comfort in de slaapkamer van HennesHuset

Ontdek de collectie

HennesHuset boxsprings kopen in Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde

HennesHuset is geboren in Zweden. Dit boxspringmerk brengt de harmonieuze Scandinavische stijl en het uitzonderlijke comfort in de Nederlandse slaapkamers. De collectie bestaat uit complete maatwerk boxsprings inclusief matras en topdekmatras.

Dankzij de ruime keuze in stoffen, hoofdborden en pootjes is de stijl geheel naar eigen wens aan te passen. Kom bij Betting Wonen in Bredevoort langs en test het zelf!

HennesHuset boxsprings met uitzonderlijk comfort in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde

De gebruikte pocketveren in de HennesHuset lopen door in de breedte van het bed waardoor de boxspring optimaal ventileert. Daardoor is er gelijk comfort over de hele breedte. 

Door de pocketvering matraskernen in het midden aan elkaar vast te klinken ontstaat er geen hinderlijke koudschuim ‘brug’ in het midden van het tweepersoons matras. Vraag bij Betting Wonen in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde over de mogelijkheden van verschillende hardheden en zelfs verschillende zone-indelingen voor comfort op maat.

HennesHuset handgemaakte bedden bij Betting Wonen]

HennesHuset boxsprings bij Betting Wonen zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden. Alleen Zweedse materialen zijn hiervoor gebruikt. Het resultaat mag er zijn: boxsprings van ongekende kwaliteit met een uitzonderlijk hoog comfort tegen een aantrekkelijke prijs.

Zweeds ligcomfort met HennesHuset in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde

Door de afdeklagen niet volledig te verlijmen ontstaat het typisch Zweedse ligcomfort. Het matras vormt zich exact naar de contouren van het lichaam. Dit resulteert in een drukverlagend comfort met ondersteuning waar dat nodig is. Kom het ligcomfort testen bij Betting Wonen in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde. We helpen je graag verder.

“Het kostbaarste bed ter wereld maken, is eenvoudig, maar 's werelds beste bed voor een betaalbare prijs maken, is de uitdaging”

Aandacht voor slapen met HennesHuset bij Betting Wonen

De HennesHuset boxsprings bij worden met aandacht en passie voor slapen gefabriceerd. Het doordachte ontwerp en de compromisloze kwaliteit zorgen voor een optimale comfort en een lange levensduur. Het ontwerp en de gekozen Zweedse materialen zorgen voor een harmonieus geheel en passen perfect in iedere slaapkamer.

Bij Betting Wonen in Bredevoort adviseren we je graag! Ook kun je de boxprings in alle rust uitproberen.

slaapadvies

Betting Wonen, jouw HennesHuset specialist in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde.

Betting Wonen is dé Bonaparte specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Bonaparte tapijt, vloerkleden op maat en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Bredevoort naar de mogelijkheden bij jou thuis.

HennesHuset bij Betting Wonen in Bredevoort

Boxsprings
Bedden
Matrassen
Topdekmatrassen

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

U kunt weer gewoon bij ons komen winkelen. Maak hier een afspraak of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.