Bekijken als Grid Lijst

15 Items

Pagina
Toon:
9 / 15 / 30
Bekijken als Grid Lijst

15 Items

Pagina
Toon:
9 / 15 / 30

Tafels in Bredevoort

Een tafel neemt een belangrijke plaats in in je huis. Je dineert eraan, borrelt met vrienden om de tafel, doet een spelletje met de kinderen erop. Maar je richt sommige tafels ook mooi in met herinneringen of planten. Tafels zijn een waardevolle aanvulling op je interieur, dus het is belangrijk goed over de keuze na te denken.

Bij het uitkiezen van een tafel is het verstandig rekening te houden met een aantal zaken. De afmeting speelt uiteraard een belangrijke rol. Het is verstandig om goed de ruimte te nemen zodat je je nog gemakkelijk om een tafel heen kunt bewegen. Het moet geen ergernis worden om bijvoorbeeld de stoelen achteruit te schuiven om van de eettafel af te gaan. Ook moet je goed rondom de salontafel kunnen bewegen.

Ook kun je jezelf de vraag stellen voor welke vorm tafel je gaat. Wordt het een ronde eettafel, een vierkante salontafel? Bij Betting Wonen is er een ruime keuze aan tafels. Ook materiaal- en kleurkeuze bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van je interieur. Daarbij zijn er ook verschillende combinaties mogelijk, denk aan een houten blad met metalen poten. Ieder materiaal heeft zijn eigen uitstraling en voordelen. 

Advies over tafels

Uiteraard ben je op zoek naar een tafel die in jouw interieurstijl past. Wij hebben tafels die in verschillende stijlen passen en kunnen je hiermee op weg helpen, of je nou van een botanische sfeer of een industrieel interieur houdt. We dragen graag ideeën aan voor jouw inrichting. Zo heb je altijd een tafel die bij jouw persoonlijkheid past. 

Of het nu gaat om een bijzettafel, eettafel, salontafel of sidetable, Betting Wonen heeft het in het assortiment. Ben je op zoek naar een tafel, maar je komt er niet uit? Kom dan langs bij Betting Wonen in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde. Wij geven je graag advies bij jouw zoektocht naar de perfecte tafel.