Bekijken als Grid Lijst

8 Items

Toon:
9 / 15 / 30
Bekijken als Grid Lijst

8 Items

Toon:
9 / 15 / 30

Kasten in Bredevoort

Kasten zijn er in heel veel soorten en maten. Ook bij Betting Wonen in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde hebben we diverse kasten in de collectie.

Behalve dat je veel spulletjes kunt opruimen in de kasten, kun je de kast ook mooi aankleden. We hebben onder meer wandmeubels, dressoirs, vakkenkasten en boekenkasten om uit te kiezen. Ga je voor dichte kasten, of hou je ook van open vakken om je spulletjes mooi in uit te stallen? We hebben verschillende soorten kasten waarbij dat mogelijk is. 
Een wandkast is een vaak wat grotere kast die aan de wand staat. Een dressoir is een lager kastje, meestal voorzien van twee deurtjes onder en boven twee laden en/of vakken. Een vakkenkast is een open kast die vaak ook gebruikt wordt om mooie spullen of boeken in te zetten. 

Je kunt ervoor zorgen dat een kast een prachtige blikvanger in je interieur wordt. Stel je pannenkoekplant tentoon, plaats er allemaal kleine cactussen in of zet er mooie lijsten met de foto's van je kinderen op. Pronk met cadeaus en vintage spullen die nog van je oma waren of zet die design lamp erop. Kasten bieden zoveel mogelijkheden om van je interieur iets persoonlijks te maken.

Advies over kasten 

Meet de beschikbare ruimte die je eraan wil spenderen goed op. Bedenk welk materiaal en welke kleur je kast moet krijgen. Wat past er in je inrichting en moet het blenden of mag de kast opvallen? Kies de kast die helemaal past bij je smaak. Nog een beetje zoekende? Bij Betting Wonen in de regio Aalten, Winterswijk en Lichtenvoorde helpen wij je graag bij het vinden van de juiste kast. Kom gerust eens bij ons langs om een kijkje te nemen tussen onze wandkasten en dressoirs. Wij staan klaar om je te voorzien van advies of meer te vertellen over onze verschillende mogelijkheden.